Byrokratia kyykyttää jälleen kansalaista. Kela suoritti vastikään asumistukeni vuositarkistuksen. Päätös: tuki putosi parikymmentä euroa!

Voi paska! Sais vittu räjähtää koko kela taivaan tuuliin!!!

Mitään oleellista ei mielestäni ollut tapahtunut, joten kävin kysymässä mistä se johtui. Kuulemma tuloni ovat nousseet. MITKÄ TULOT!?!

Tarkoittivat siis veronalaisia sosiaalietuuksia. Taannoinhan korotettiin työmarkkinatukea muutamalla kymmenellä sentillä per päivä - - nyt se sitten otetaan takaisin!

Paskan paska!

Kuolkaa vitun kelan idiootit omaan paskaanne!

Oho – tuliko kirjoitettua pahasti…
Se Kelan täti kyllä hymyili nätisti ja oli palveluinnokas – ei hän voi olla paha ihminen. Hän tekee vain työtänsä -- kuten natsien keskitysleirien kaasuttajatkin aikoinaan! He eivät ole tietenkään vastuussa teoistaan, he vain välittävät ikävät uutiset.

Tiedän kyllä ettei räyhääminen auta mitään (varsinkaan luukulla). En tietenkään repinyt tukkaa päästäni – ulkopäin olin aivan rauhallinen: olen omaksunut stoalaisuuden tyyneyden. Sen sijaan puran vihaani haukkumalla netissä, kun oikeasti tekisi mieli heitellä tiiliskiviä. Sekään ei tietenkään auta kun vastassa on näkymätön byrokratia -- syypää oleva kasvoton ”systeemi”.

Miten sitten korjata mätä byrokratia?
Ainoastaan äänestämällä vaaleissa voi kansalainen oikeasti vaikuttaa: valita oikeat edustajat, jotka ajavat asioita, pitkäjänteisesti.

JA PASKAT!

Yleensä saadaan kasaan vain liuta typeryksiä, takinkääntäjiä, rahalla voideltavia mielistelijöitä. Ja päätökset tehdään kuitenkin muissa, pienissä piireissä.

Vallankumousta odotellessa